Sra. Natàlia Gaisan González

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Direcció de Recursos Humans

Subdirectora

Sóc psicòloga especialitzada en organitzacions i empreses. M’he desenvolupat, tant en el sector privat com en el públic, en els àmbits de les polítiques de recursos humans vinculades a la gestió per competències: selecció, formació, la gestió del talent i l’avaluació, així com el desenvolupament professional. La meva formació està complementada, entre d’altres, amb un màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans i un màster en Direcció d’Institucions Sanitàries.

Curriculum

Des del 2003 formo part de la Direcció de Recursos Humans d’aquest hospital. Inicialment com a cap de la Unitat de Formació i Desenvolupament i, actualment, com a subdirectora de Desenvolupament de Persones. En aquests anys he gestionat, coordinat i participat en el lideratge dels grans projectes institucionals en matèria de recursos humans, tot vetllant pel desenvolupament de les competències dels professionals de la nostra organització.
Orientada a les persones amb un esperit dinàmic, curiós i cooperador. Em motiven els reptes, la innovació i la gestió del talent dels professionals. En aprenentatge permanent i motivada per promoure el desenvolupament de les persones per garantir i retenir el talent dins de l’organització.
Natàlia Gaisan González

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Recursos Humans

Subdirectora

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.