Dra. Montserrat Bosch Ferrer

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Farmacologia Clínica

Metge

Sóc metgessa especialista en Farmacologia Clínica amb experiència en l’elaboració d’informació sobre medicaments i terapèutica, com la redacció de butlletins, l’elaboració de formularis i protocols, i l’atenció de consultes sobre terapèutica.

Curriculum

Sóc llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB) i doctora per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Em vaig especialitzar en Farmacologia Clínica dintre del programa MIR a l’Hospital Vall d'Hebron (1990-1993). Posteriorment vaig ser metge adjunt interí del Servei de Farmacologia Clínica i des de l’any 2000 sóc facultatiu especialista de Farmacologia Clínica de l’Hospital Vall d’Hebron.

Sóc professora associada del Departament de Farmacologia, Terapèutica i Toxicologia de la Facultat de Medicina de la UAB, i professora del Mestratge europeu en Farmacoepidemiologia i Farmacovigilància (Eu2P).

La meva àrea d’expertesa clínica és la informació sobre terapèutica i la selecció de medicaments, així com la identificació i la prevenció de la toxicitat dels fàrmacs en els pacients atesos a l’hospital. He participat en la redacció de diversos butlletins i formularis sobre medicaments i terapèutica, així com en l’elaboració de protocols assistencials de l’Hospital. Sóc vocal de la Subcomissió de la Malaltia Tromboembòlica de l’Hospital Vall d’Hebron des del 2007.
Montserrat Bosch Ferrer

Institucions

Serveis transversals

Farmacologia Clínica

Metge

Vall Hebron Institut de Recerca

Farmacologia clínica

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.