Sra. Meritxell Jiménez Llahí

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cures Intensives Pediàtriques

Infermer/a

Actualment, sóc infermera assistencial a la Unitat de Cures Intensives pediàtriques i membre Vall Hebron centre de Simulació Clínica Avançada (VHiSCA). Especialista en pediatria, experta en cures intensives. Instructora en Suport vital pediàtric. Instructora en simulació. La meva formació és part de les meves passions: les cures infermeres al pacient crític pediàtric, la seguretat del pacient i la simulació clínica.

Curriculum

Des del 2004 sóc infermera diplomada per la Universitat de Barcelona. Vaig començar a intensius de l'Hospital Clínic de Barcelona fins que el 2005 vaig començar a treballar a la UCIP de Vall d'Hebron.

He format part d'urgències pediàtriques, UCI Neonatal, el SEM pediàtric. Durant un any vaig estar la Coronaria de Bellvitge fins que el 2015 vaig tornar a la UCIP.

La meva formació és:
- Infermera Especialista en Pediatria. 2015
- Instructora: Suport Vital Pediàtric. CCR i GERCPPYN. 2014
- Màster Universitari en Metodologia de la Simulació aplicada a la Formació de Professionals de Ciències de la Salut i Socials (UManresa-FUB). 2017-1019
- Màster Universitari en Recerca i Innovació en cures d'infermeria (UAB).2015 -2016.
- Màster propi "Infermeria Intensiva" (EUI- hospital de la Santa Creu i Sant Pau). 2009-2010
- Postgrau "Actualització en cures intensives a infants i adolescents" (EUI- Sant Joan de Déu). 2008.
- Postgrau "Atenció Prehospitalaria Urgent" (UB).2005-2006.

Activitat docent:
Des del 2010 he realitzat diverses formacions docent específic com: "Dolor en el nadó", "Transport pediàtric i neonatal", "Transferència del pacient crític i neonatal", "Cures al pacient crític pediàtric", "Seguretat del pacient en la UCIP", "Cures al pacient crític pediàtric amb tractament d'oxigenoteràpia per membrana extracorpòria (ECMO)"...

Participo com docent en cursos de SVIP i SVAP.

En el 2019 seguint la meva formació per la docència em vaig incorporar al Comitè Tècnica de Suport a la Simulació com Membre Vall Hebron centre de Simulació Clínica Avançada (VHiSCA). Direcció de Docència de l'hospital participant com a docent en la formació bàsica d'instructors en simulació.
Meritxell Jiménez Llahí

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cures Intensives Pediàtriques

Infermer/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.