Dra. Marta Torres Ferrús

Institucions de què forma part

Hospital General

Neurologia

Sóc Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Em vaig especialitzar en Neurologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron on continuo la meva activitat assistencial i investigadora a la Unitat de Cefalees del Servei de Neurologia.

Curriculum

Sóc membre de la "International Headache Society", Grup d'Estudi de Cefalees de la Societat Espanyola de Neurologia (GECSEN) i de la Societat Catalana de Neurologia.

He rebut múltiples beques per a la realització de projectes d'investigació. He publicat articles originals i de revisió i tinc experiència en la realització d'assajos clínics.
Marta Torres Ferrús

Institucions

Hospital General

Neurologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Cefalea i dolor neurològic

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.