Dra. Marina Garcia Prat

Institucions de què forma part

Sóc biòloga amb especialització en Biologia Sanitària i amb Màster en Immunologia Avançada. La meva principal inquietud són les Immunodeficiències Primàries. Actualment desenvolupo la meva activitat com a investigadora predoctoral al grup de recerca “Infecció en el Pacient Pediàtric Immunodeprimit”.

Curriculum

Em vaig incorporar al grup de recerca d'Infecció en el pacient pediàtric immunodeprimit a principis del 2015, on segueixo actualment.

Activitat

La meva activitat dins del grup de recerca és molt variada i estimulant. Des de posada a punt de tècniques de laboratori per ajudar al diagnòstic de pacients amb una Immunodeficiència Primària (IDP), com la gestió de les mostres d'IDP al Biobanc d'Immunologia, fins a la participació en projectes d'investigació nacionals i internacionals.

Docència

Actualització en Pediatria d’Atenció Primària. Taller de “Detecció maneig de les Immunodeficiències primàries a la consulta d’Atenció Primària” (Barcelona 2016).

Formació acadèmica

La meva formació comença amb la llicenciatura de Biologia, amb especialització en Biologia Sanitària. El 2013-2014 vaig realitzar un Màster en Immunologia Avançada. Posteriorment, he realitzat diferents cursos i he assistit a múltiples congressos per tal d'especialitzarme en el camp de les IDP; Curs d’Immunodeficiències Primàries (Barcelona 2015), International Primary Immunodeficiencies Congress, (Budapest 2015), IX Societat Catalana d’Immunologia (Barcelona 2015), 39 Congreso de la Sociedad Española de Inmunología (Alacant 2016), Very Early Onset Inflammatory Bowel Disease Symposium and Masterclass (Oxford 2016), ESID Biennal Meeting (Barcelona 2016).
Marina Garcia Prat

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a postdoctoral

Infecció i immunitat al pacient pediàtric

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.