Sr. Marc Moltó Abad

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Malalties minoritàries

Biòleg

Sóc biòleg amb experiència en la recerca clínica en pacients adults amb malalties metabòliques congènites. La meva motivació ve explicada per la baixa incidència d'aquestes malalties i, com a conseqüència, el poc coneixement que hi ha sobre la seva fisiopatologia. La meva passió pel món cel·lular em va dur a realitzar la carrera de biologia i un màster en citogenètica. Actualment desenvolupo la meva activitat com a tècnic de recerca a la Unitat de Malalties Minoritàries.

Curriculum

Des del 2016 sóc tècnic de recerca clínica en pacients adults amb malalties lisosomals. Durant aquest any he pogut ampliar els meus coneixements sobre aquest grup de malalties participant com a coordinador de diversos estudis clínics i assistint a reunions i conferències que m'han permès actualitzar els meus coneixements sobre les novetats en tractament, diagnòstic, investigació i història natural d'aquestes malalties.

La meva activitat docent s'inicia l'any 2008 amb el primer any de la llicenciatura en Biologia Sanitària, on vaig poder realitzar una estada de pràctiques com a tècnic en uns laboratoris d'anàlisis clíniques. Més tard, l'any 2014, vaig realitzar en el període d'un any, un màster en Citogenètica i Biologia de la Reproducció on vaig poder realitzar la meva tesina sobre disfunció telomèrica en cèl·lules epitelials mamàries en una unitat de recerca.

Institucions

Serveis transversals

Malalties minoritàries

Biòleg

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.