Dra. Mar Tintore Subirana

Institucions de què forma part

Hospital General

Neuroimmunologia clínica

Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya

Responsable Assistencial

Sóc Neuròloga i Cap Assistencial al Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat) del servei de Neurologia/Neuroimmunologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Des de Juny de 2023 sóc Cap de Secció al Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat) del servei de Neurologia/Neuroimmunologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Des de 2021 sóc professora de Neurologia a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i des d'octubre de 2022 sóc Presidenta del Comitè Europeu pel tractament i la recerca en EM “European Committee for Treatment and Research in Multiple Sclerosis” (ECTRIMS).

Curriculum

He desenvolupat en particular, l'estudi de factors pronòstics, l'esclerosi múltiple del nen i adolescent, així com la planificació familiar en les dones amb esclerosi múltiple. Actualment sóc membre del Comitè d'Ètica Assistencial (CEA) de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

He publicat més de 260 articles en revistes nacionals i internacionals i sóc revisora habitual de revistes indexades tant nacionals com internacionals. El meu factor H és actualment de 60 i fins al maig 2023 els meus treballs han rebut 15.464 citacions.
Mar Tintore Subirana

Institucions

Hospital General

Neuroimmunologia clínica

Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya

Responsable Assistencial

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Neuroimmunologia clínica

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.