Sra. Júlia German Cortés

Institucions de què forma part

Tècnic de recerca del grup de ''Direccionament i Alliberament farmacològic'' de l'Institut de Recerca del Vall d'Hebron (VHIR) treballant en la síntesi de nanopartícules polimèriques i lipídiques per al lliurament de fàrmacs amb l'objectiu de tractar diferents tipus de càncer i, concretament, contra cèl·lules mare cancerígenes (CSC).

Curriculum

Graduada en Ciències Biomèdiques l'any 2021 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb una estada de pràctiques al grup ''Human host defence RNases'' de la UAB.

Màster en Recerca Biomèdica Translacional de l'Institut de Recerca del Vall d'Hebron (VHIR) l'any 2021-2022 que em va permetre fer una estada de pràctiques al grup de ''Direccionament i alliberament farmacològic'' del VHIR treballant amb nanopartícules de gelatina pel tractament de càncer d'ovari.
Júlia German Cortés

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Bioquímica Clínica, Vehiculització de Fàrmacs i Teràpia

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.