Sr. Juan Carlos Segurana Mompel

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Consultes Externes

Infermer/a

La meva experiència comença a l’àmbit del pacient crític i reanimació, especialment amb pacients de cirurgia plàstica, maxil·lofacial i traumatologia. Em vaig especialitzar en Infermeria d’Anestèsia per desenvolupar les competències de la infermeria en aquest àmbit, tot buscant la humanització de les cures. Actualment, desenvolupo la meva activitat com infermer d’anestèsia realitzant consultes de preparatori així com cures d’infermeria a tots aquells àmbits on actua d’infermeria d’anestèsia.

Curriculum

Des del 2014 m’he dedicat a l'àmbit assistencial tot impartint cures al pacient postquirúrgic i crític a l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats fins al 2016, any en què el Servei d’Anestesiologia va començar a integrar infermers en el seu equip. Des de llavors sóc infermer d’anestèsia i actuo a l'àmbit de consultes i quirúrgic. Activitat docent He estat tutor referent de pràcticum d’alumnes de Grau d’Infermeria i del Màster d’Infermeria d’Anestèsia. Formació Vaig estudiar Infermeria a la Universitat Rovira i Virgili amb menció en Salut Mental, graduant-me el 2014. El 2015 vaig cursar un Màster de Cures al Pacient Crític a la Universitat de Barcelona i el 2016, vaig estudiar un Màster d’Infermeria d’Anestèsia, Reanimació i Tractament del Dolor a la Universitat Pompeu Fabra.
Juan Carlos Segurana Mompel

Institucions

Serveis transversals

Consultes Externes

Infermer/a

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.