Dr. Josep Ordi Ros

Institucions de què forma part

Sóc metge consultor de mèrit a Malalties Sistèmiques Autoimmunes de l'Hospital Vall d'Hebron. Degut a la meva experiència, estic actualment en el laboratori per aplicar els meus coneixements tant en la recerca com en l'assistència bàsica.

Curriculum

Em vaig llicenciar en Cirurgia i Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 1978. L'any 1979 vaig realitzar l'examen nacional MIR d'especialitats mèdiques i vaig realitzar l'especialitat de Medicina Interna a l'Hospital Vall d'Hebron, que vaig concloure l'any 1982.

De 1981 a 1984 vaig realitzar la tesi doctoral “Valor Clínic de l’Anticoagulant Lúpic” on vaig rebre el premi Cum Laude per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del 1982 formo part del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Vall d'Hebron, dirigit pel Prof. Miquel Vilardell Tarres.

De 1981 a 2014 he participat en 184 publicacions de la majoria de revistes científiques de l'especialitat com són New Eng J Med, Lancet, J Clin Investigation, Medicine de Baltimore, Ann Intern Med, Arthritis and Rheumatism, Am J Medicine. He representat més de 100 comunicacions a congressos nacionals i internacionals de Medicina Interna, Reumatologia, Lupus, Hematologia o d'Anticossos Antifosfolípid.

He dirigit 14 tesis doctorals relacionades amb el Lupus Eritematós Sistèmic i els anticossos antifosfolípid. També he sigut tutor de diversos becaris predoctorals FIS o del CSIC. He escrit 24 capítols de llibres relacionats amb el lupus o amb la síndrome antifosfolípid. He sigut investigador principal de 14 projectes nacionals del Fons d'Investigació Sanitària i he col·laborat en 16 projectes més.

He sigut revisor de molts articles de revistes nacionals i internacionals sobre el lupus. A més, he participat com a investigador principal de 34 assaigs internacionals sobre lupus i en diferents assaigs nacionals com a promotor d'aquests.
Josep Ordi Ros

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Malalties sistèmiques

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.