Dr. Joel Rosado Rodríguez

Institucions de què forma part

Sóc Cirurgià Toràcic de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron. Com a metge especialista tinc un especial interès en tècniques mínimament invasives com la videotoracoscopia i la cirurgia robòtica. A més, sóc membre de l'equip quirúrgic del Trasplantament Pulmonar.

Curriculum

El 2012 vaig acabar la meva residència en Cirurgia Toràcica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, i posteriorment, vaig treballar com a cirurgià especialista a l'Hospital Universitari de Cruces al País Basc. 

Durant la meva formació he fet estades formatives al Memorial Sloan Kettering Cancer de Nova York i a l'Shangai Pulmonary Hospital de China, ampliant els meus coneixements en cirurgia de càncer pulmonar per videotoracoscopia i cirurgia robòtica. 

Des de 2019 m'he reincorporat a l'equip de Cirurgia Toràcica i Trasplantament Pulmonar de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Participo de manera activa en diverses línies d'investigació a la Vall d'Hebron Institut de Recerca amb projectes relacionats amb la infecció viral en el teixit pulmonar i en el Vall d'Hebron Institut d'Oncologia amb estudis sobre immunoteràpia en el Càncer de Pulmó.
Joel Rosado Rodríguez

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Cirurgia general

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.