Dra. Joana Sellarés Roig

Institucions de què forma part

Hospital General

Nefrologia

Soc adjunta de la Secció de Nefrologia Clínica i Diàlisi del Servei de Nefrologia de l’HUVH i investigadora del grup de Nefrologia i Trasplantament Renal del Vall d'Hebron Institut de Recerca.

Curriculum

La Dra. Joana Sellarés es va llicenciar per la Universitat Autònoma de Barcelona l´any 2004 i va completar la seva formació a l´Hospital Universitari de Bellvitge, on va obtenir l´especialització en Nefrologia (2005-2009). Va continuar la seva formació en investigació al Alberta Transplant Applied Genomics Center, University of Alberta, Edmonton, entre els anys 2009 – 2011, on va treballar sobre diferents aspectes del rebuig de l´empelt renal, particularment explorant el significat clínic dels canvis moleculars i histològics en teixit renal.

Es va doctorar per la Universitat de Barcelona l´any 2016 obtenint la qualificació cum laude i la Menció Doctor Internacional. Ha cursat estudis d´estadística (Universitat Autònoma de Barcelona) i va obtenir el Máster en Nefrologia diagnòstica i intervencionista l´any 2020-21 (Universidad Alcalá de Henares) .

Des de l´any 2012 treballa com a facultativa especialista a l´ l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Fruit de la seva activitat científica és co-autora de més de 30 publicacions en revistes internacionals revisades per experts.
Joana Sellarés Roig

Institucions

Hospital General

Nefrologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Nefrologia i trasplantament renal

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.