Dra. Irma Ramos Oliver

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Metge

Sóc metgessa adjunta del Servei d’Anatomia Patològica, subespecialitzada en l’àrea de Dermatopatologia i l’àrea de Parts Toves i teixit ossi, amb especial interès en els Sarcomes ossis i de parts toves.

Curriculum

L'any 2013 em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i el 2018 vaig finalitzar la formació com especialista en Anatomia Patològica a l’Hospital Vall d’Hebron. 
Des del juny 2018 formo part de l’equip assistencial d’Anatomia Patològica com a metgessa adjunta, dedicant-me principalment al diagnòstic de tumors ossis i de parts toves i a la dermatopatologia. 
He cursat un Màster no oficial de Tumores Músculo-Esqueléticos, de la Universidad Europea de Madrid i avalat pel Grupo Español de Investigación en Sarcomas (GEIS). 
També he participat activament en diversos treballs d’investigació i he presentat diverses comunicacions en congressos tant nacionals com internacionals. 
Irma Ramos Oliver

Institucions

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Metge

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.