Dra. Irene Sansano Valero

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Metge

Sóc metgessa especialista en Anatomia patològica des de 2009. Tinc especial dedicació a la patologia pulmonar, tumoral i no tumoral, essent la patòloga de referència del servei en aquest camp. Estic actualment involucrada en diversos projectes de recerca dins d'aquesta àrea de coneixement.

Curriculum

Vaig llicenciar-me a la Universitat de Barcelona, especialitzar-me a l'Hospital Vall d'Hebron i sóc màster en Investigació aplicada a les ciències de la salut per la Universitat Autònoma de Barcelona.

He realitzat estades formatives a centres de prestigi internacional com el Massachusetts general Hospital i la Clínica Mayo a Arizona.
Sóc membre de les societats catalana i espanyola d'Anatomia patològica i col·laboro en projectes de recerca amb grups nacionals i internacionals.
Irene Sansano Valero

Institucions

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Metge

Vall Hebron Institut de Recerca

Patologia molecular translacional

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.