Dra. Gabriela Guillén Burrieza

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cirurgia Oncològica Pediàtrica

Metge/ssa

Cirurgiana pediàtrica especialitzada en cirurgia oncològica. Participa a més en la cirurgia neonatal i cirurgia hepàtica pediàtrica. Coordinadora del Comitè d'Anomalies Vasculares Pediàtriques. Membre, entre d'altres societats, del Grup Espanyol de Cirurgia Oncològica Pediàtrica, l'European Paediatric Soft Tissue Sarcoma Study Group i l'European Paediatric Surgeons' Association.
En el camp de la investigació, destaca la seva participació en projectes d'investigació clínica oncològica i de medicina personalitzada.
En l'àmbit de la docència, és professora associada clínica de la UAB i tutora de Metges Interns Residents.

Curriculum

Formació com a MIR de Cirurgia Pediàtrica a l'Hospital Vall d'Hebron (2003-2008), passant posteriorment a incorporar-se com a facultatiu especialista. Fins a l'any 2016, desenvolupa la seva activitat en el camp de la cirurgia oncològica i de la cirurgia toràcica. A partir de llavors, passa a compatibilitzar la seva activitat com a cirurgiana oncològica amb la cirurgia neonatal i cirurgia hepàtica pediàtrica.

Entre d'altres premis ha rebut el premi a la millor comunicació oral de un resident al XLV Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Pediàtrica (2006), el 1r premi al millor poster al 8th European Congress of Paediatric Surgery (2007), el premi a la millor comunicació oral en Urologia al XLVI Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Pediàtrica (2007), el premi a la millor comunicació oral del congrés al
XLVI Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Pediàtrica (2007) y el premi al millor poster al 53º Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Pediàtrica (2014).

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cirurgia Oncològica Pediàtrica

Metge/ssa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.