Dr. Fran Martinez Ricarte

Institucions de què forma part

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Neurocirurgia

Metge/ssa

Sóc coordinador de Neurooncologia i Radiocirurgia del Servei de Neurocirurgia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i membre de la Unitat d'Investigació de Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNINN) del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). Estic involucrat en diversos projectes de recerca i assajos clínics dins d’aquesta àrea de coneixement així com de neurotraumatologia, àrea a la qual també em dedico.

Curriculum

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2003 i vaig realitzar la meva especialització via MIR de Neurocirurgia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (HVH) de Barcelona (2004-2009). Des de 2009 soc facultatiu especialista de Neurocirurgia al HVH i soc el coordinador de Neurooncologia i Radiocirurgia del servei de Neurocirurgia i cocoordinador del comitè de Neurooncologia i membre del comitè de metàstasis del HVH. La meva activitat assistencial se centra fonamentalment en la neurooncologia i radiocirurgia així com la neurotraumatologia, amb especial dedicació a la neurooncologia avançada (cirurgia amb pacients desperts, combinació de cirurgia i radiocirurgia en el tractament de pacients metastàtics, cirurgia oncològica guiada per imatge i/o neuromonitorització....etc), combinant aquest vessant assistencial amb la part d’investigació i col·laborant en diversos projectes d’investigació translacional. En l'àmbit d'investigació he participat en nombrosos assajos clínics i projectes d’investigació amb finançament competitiu i no competitiu. Sóc autor o coautor de nombrosos articles publicats en revistes nacionals i internacionals En l'àmbit Docent soc professor col·laborador de la Universitat Autònoma de Barcelona i professor en diferents màsters universitaris. He participat com a ponent en nombrosos congressos nacionals i internacionals.
Fran Martinez Ricarte

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Neurocirurgia

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Unitat de recerca en neurotraumatologia i neurocirurgia (UNINN)

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.