Dra. Fiorella Ruiz-Pace

Institucions de què forma part

Vall Hebron Institut d'Oncologia

Tècnic de Recerca

Sóc llicenciada en biologia i màster en estadística aplicada amb experiència en l’àmbit de la recerca clínica i translacional, sobretot en oncologia. Els meus interessos passen per l’anàlisi i visualització de dades amb R així com disseny i gestió de bases de dades. Actualment treballo com a Data Curator dins l’equip ODysSey.

Curriculum

Des del 2015 sóc Data Curator a ODysSey. La meva tasca és integrar, mantenir i analitzar bases de dades clínic-moleculars en relació amb teràpies oncològiques dirigides.

Proporciono suport a activitats de recerca en col·laboració entre científics computacionals d’oncologia, amb el focus en el modelatge predictiu i pronòstic, la identificació dels “cancer drivers” i el potencial de “targetejar-los” en tumors sòlids.

Del 2004 al 2011 vaig participar en diversos projectes internacionals dins l’àmbit de la biologia marina i la gestió de biodiversitat. Durant el període 2012-2014 vaig treballar a la Universitat de Barcelona a l’Oficina de Gestió de Recerca. Al 2013 vaig fer un màster en Estadística Aplicada a la UPC on vaig enfocar el meu treball final de recerca a l’anàlisi de supervivència.
Fiorella Ruiz-Pace

Institucions

Vall Hebron Institut d'Oncologia

Tècnic de Recerca

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.