Dr. Ferran Pellisé Urquiza

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cirurgia Ortopèdica Pediàtrica

Cap de Secció

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Cap de Secció

Em vaig formar com a cirurgià ortopèdic a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona i vaig obtenir el doctorat cum laude el 1994. Des del 1995 em dedico per complet al tractament quirúrgic dels trastorns de la columna vertebral, amb especial interès en l'escoliosi i altres deformitats de la columna. Sóc Cap de Cirurgia de Columna de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, Cap del Grup de Recerca de Columna del Vall Hebron Institut de Recerca (VHIR) i Professor Agregat de Cirurgia Ortopèdica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Curriculum

He publicat més de 180 articles revisats per parells, tinc un índex h de 39 i 6054 cites. El meu treball de recerca en deformitats de la columna ha guanyat (dues vegades) el prestigiós premi Hibbs i el premi Whitecloud de la Scoliosi Research Society, així com el premi al millor article de EuroSpine-The Spine Society of Europe, European Association of Neurosurgical Societies, BASS-British Association of Spinal Surgeons i GEER-The Spanish Spine Society. Formo part dels consells de diverses revistes acadèmiques i he estat editor adjunt de l'European Spine Journal entre 2005 i 2015. He format part de les juntes directives de diferents associacions mèdiques, com la Societat Espanyola de Columna Vertebral (President), la Spine society of Europe (President) i la Scoliosis Research Society (Director at Large i Secretary).

El 2011, vaig fundar l'European Spine Study Group (ESSG) juntament amb altres reconeguts investigadors en el camp de les deformitats de la columna vertebral en adults. Actualment, l'ESSG és la plataforma principal per a l'anàlisi i l'avaluació de les deformitats de la columna vertebral en adults a Europa.
Ferran Pellisé Urquiza

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cirurgia Ortopèdica Pediàtrica

Cap de Secció

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Cap de Secció

Vall Hebron Institut de Recerca

Cap de grup

Unitat de recerca de la columna vertebral

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.