Dra. Eva Muñoz Couselo

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Oncologia i Hematologia Pediàtrica

Metge/ssa

Especialista en melanoma i altres tumors cutanis, és adjunta del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, ​​on lidera la Unitat de melanoma i altres tumors cutanis del centre.

Curriculum

La Dra. Muñoz és especialista en càncer de mama i melanoma i altres tumors cutanis, i també és adjunta del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, ​​on forma part de l'equip de càncer de mama i lidera la Unitat de melanoma i altres tumors cutanis del centre. En aquest centre, és investigadora principal i co-investigadora de múltiples assaigs clínics fase I, II i III.


Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona l'any 2005. Va completar la seva residència a Oncologia Mèdica a l'Hospital Vall d'Hebron entre els anys 2006-20010. Se li va concedir el títol de Doctora en Oncologia Mèdica per la Universitat Autònoma de Barcelona (2011), amb una distinció cum laude per unanimitat, per la seva tesi doctoral sobre el càncer de mama 'Retractament amb antraciclina liposomal no pegilada en pacients amb càncer de mama metastàtic que han rebut prèviament tractament amb antraciclines convencionals'.


Coautora/autora de diverses publicacions en revistes d'impacte, especialment en l'àmbit dels tumors de mama, melanoma i altres tumors cutanis, incloent-hi articles científics, congressos i conferències i comunicacions tant en l'àmbit nacional com internacional.
És membre de la Societat Espanyola d'Oncologia Mèdica (SEOM), de l'European Society of Medical Oncology (ESMO), i dels Grups Cooperatius SOLTI, GEICAM i alhora de la junta directiva de GEM.
Eva Muñoz Couselo

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Oncologia i Hematologia Pediàtrica

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.