Dra. Elizabeth Pando Rau

Institucions de què forma part

Hospital General

Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantaments

Sóc cirurgià general especialista en Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantament hepàtic adult. Amb especial interès en la patologia pancreàtica maligna i pancreatitis aguda.

Curriculum

Vaig realitzar la meva formació de pregrau a la Universitat Nacional Major de Sant Marcos, Lima, Perú, realitzant part de la meva estada formativa a l'Hospital Edgardo Rebagliati Martins, Servei de Cirurgia Pancreàtica (2006-2007), treballant en investigació clínica en el camp del càncer de pàncrees i pancreatitis aguda.

Vaig realitzar l'especialitat de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu a l'Hospital Clínic de Barcelona entre el 2009-2014.

Posteriorment, vaig realitzar una estada formativa d'especialització en Cirurgia Hepatobiliopancreàtica (Junio 2015-Octubre 2015) en l'Academic Medical Center, Amsterdam, Països Baixos, centre europeu pioner en l'estudi de malalties pancreàtiques, on vaig adquirir coneixements innovadors de tractaments i recerca en el càncer de pàncrees i pancreatitis aguda.

Des de novembre 2015 formo part de l'equip de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantaments de l'Hospital Vall d'Hebron on m'he enfocat amb especial interès en l'àrea de càncer de pàncrees localment avançat i pancreatitis aguda, iniciant diversos estudis en aquestes àrees en col·laboració internacional i també com a part de l'equip de Trasplantament hepàtic adult i infantil.

La meva tesi en curs per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es titula: "Nous Factors predictius de gravetat de la Pancreatitis Aguda a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron".
Elizabeth Pando Rau

Institucions

Hospital General

Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantaments

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.