Sra. Elisenda Conde Rodriguez

Institucions de què forma part

Hospital General

Neurologia

Infermer/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Infermer/a

Sóc infermera de consultes de neuromuscular, sobretot en pacients d'ELA i miastènia. També treballo en altres serveis com pneumologia, cirurgia vascular, otorinolaringologia. A més de tenir experiència en l'àmbit d'urgències.

Curriculum

Des del 2016 sóc infermera, tot i que he fet rodatge per tot l'hospital de manera breu però intensa, estic més expermientada en consultes externes. Formació La meva formació com a infermera comença l'any 2012 i el meu interès en seguir-me formant m'ha dut a fer diferents cursos i mestratges. El 2017 vaig acabar un màster propi en farmacologia, el 2017 vaig acabar un màster en Urgències hospitalàries i en un futur m'agradaria fer un màster del pacient crític. A més de fer cursos de manera puntual durant l'any.

Institucions

Hospital General

Neurologia

Infermer/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Infermer/a

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.