Dr. Eduard Diogène Fadini

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Farmacologia Clínica

Cap de Servei

Actualment, sóc el Cap del Servei de Farmacologia Clínica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Vaig néixer el 20 d’octubre de 1955. Sóc Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona en 1980 i Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona en 1987. Sóc professor Titular del Departament de Farmacologia, Terapèutica i Toxicologia.

Curriculum

Treballo en el Servei de Farmacologia Clínica des del 1987. Hi he desenvolupat tasques tant en l’àmbit hospitalari com en l’àmbit de l’atenció primària i la cooperació internacional. Estic involucrat en la generació d’informació sobre l’ús dels medicaments en la pràctica clínica habitual i la gestió clínica de la introducció dels nous medicaments a l’hospital.

Sóc membre el Patronat de la Fundació Institut Català de Farmacologia. He estat Cap de la Unitat de Coordinació i Estratègia del Medicament de l’Institut Català de la Salut des de 2011 fins a 2014. Formo part de la Comissió Farmacoterapèutica de l’Institut Català de la Salut des de la seva creació en 2008.

He participat, com a autor o coautor, en un centenar de publicacions en revistes indexades
Eduard Diogène Fadini

Institucions

Serveis transversals

Farmacologia Clínica

Cap de Servei

Vall Hebron Institut de Recerca

Farmacologia clínica

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.