Dra. Dulce Moncho Rodríguez

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neurofisiologia Clínica

Metge/ssa

Sóc metgessa especialista de Neurofisiologia Clínica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i membre de la Unitat d'investigació de Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNNIN) del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Curriculum

Vaig cursar els estudis de Medicina a la Universitat de Barcelona (1988). Vaig realitzar la meva especialització via MIR de Neurofisiologia Clínica al Hospital Universitari Vall d’Hebron (1994). Vaig obtenir el títol oficial de Doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la qualificació d’ Excellent Cum Laude a l’octubre de 2016 i Premi Extraordinari de Doctorat al juny del 2018, amb la tesi de títol: “Potencials evocats auditius de tronc cerebral i somatosensorials en pacients amb malformació de Chiari tipus 1”. La meva activitat assistencial s’ha centrat fonamentalment en l’àrea dels Potencials Evocats, tant a la consulta com a quiròfan (Monitorització Neurofisiològica Intraoperatòria). Tinc una àmplia experiència en l'anàlisi de les troballes dels potencials evocats aplicats al camp de la patologia neurològica i neuroquirúrgica.
Sóc autora o co-autora de nombrosos articles publicats en revistes nacionals i internacionals, així com investigadora principal i co-investigadora en diversos projectes de recerca i assaigs clínics.
Dulce Moncho Rodríguez

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neurofisiologia Clínica

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Unitat de recerca en neurotraumatologia i neurocirurgia (UNINN)

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.