Sr. David Alvarez Guardia

Institucions de què forma part

Vall Hebron Institut d'Oncologia

Gestor de dades

Sóc llicenciat en Biologia. Doctorat en la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona (UB). El 2012 vaig començar en el món dels assaigs clínics a Vall d'Hebron, on he anat creixent personal i professionalment.

Curriculum

El 2012 vaig començar treballar com a gestor de dades d'assaigs clínics, primer a la Unitat de Recerca de la Teràpia Molecular del Càncer (UITM) i més tard en el departament d'Oncologia mamària, on ara estic desenvolupant la meva tasca professional.
David Alvarez Guardia

Institucions

Vall Hebron Institut d'Oncologia

Gestor de dades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.