Dra. Carolina Paz Montecino Romanini

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Metge

Sóc metge resident de quart any de l'Especialitat d'Anatomia Patològica. Tinc especial interès i il·lusió per la Neuropatologia havent tingut l'oportunitat d'aprofundir en patologia tumoral de sistema nerviós central a Toronto, Canadà i en patologia neurodegenerativa a Londres, Regne Unit mitjançant rotacions externes que el nostre hospital promou. No obstant això, la meva dedicació diària assistencial en la resta de les àrees de la patologia quirúrgica, de citologia i d'autòpsies, suposa un desafiament constant en la meva formació així com els projectes de recerca dels quals formo part activa.

Curriculum

Vaig néixer a Xile, vaig cursar els meus estudis de medicina a la Facultat de Medicina de València i actualment curso l'últim any de l'especialitat d'Anatomia Patològica a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron al qual em vaig incorporar l'any 2004. Durant la meva estada com a resident, vaig cursar dos mesos de rotació externa en l'àrea de neuropatologia amb aprofundiment en patologia tumoral de sistema nerviós central a Toronto, Canadà i un mes a Londres Regne Unit, en patologia neurodegenerativa participant en un banc de cervells. Sóc membre de la societat catalana d'Anatomia patològica, societat Catalana de citologia, ambdues dins de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears i també sóc membre de la societat espanyola de neurologia.
Carolina Paz Montecino Romanini

Institucions

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Metge

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.