Dra. Carla Sans Pola

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Farmacologia Clínica

Metge

Soc metgessa especialista en Farmacologia Clínica i desenvolupo la meva activitat en l’àrea d'informació i selecció de medicaments al servei de Farmacologia Clínica de l’hospital. Entre les meves tasques s’inclou la realització d’interconsultes sobre terapèutica, l’avaluació de medicaments en condicions diferents de les aprovades i el seguiment de l’ús de medicaments en la pràctica clínica. També participo de manera activa en diferents projectes de recerca desenvolupats al servei.

Curriculum

Soc llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i el 2020 vaig obtenir el títol d’especialista en Farmacologia Clínica a l’Hospital Vall d’Hebron. Vaig iniciar la meva trajectòria d’especialista com a avaluadora en el Comitè d’Ètica d’Investigació amb medicaments (CEIm) de l’Hospital Vall d’Hebron i, posteriorment, vaig passar a formar part del servei de Farmacologia Clínica del mateix hospital. Actualment, estic realitzant la meva tesi doctoral en Farmacologia en la Universitat Autònoma de Barcelona.

Soc professora associada del Departament de Farmacologia, Terapèutica i Toxicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, i també participo com a docent en el mestratge europeu en Farmacoepidemiologia i Farmacovigilància (Eu2P).

Formo part del grup de treball de l’EACPT (European Association for Clinical Pharmacology and Therapeutics) Young Clinical Pharmacologists Working Group, del qual en sóc “chairman” des de l’any 2021. 
Carla Sans Pola

Institucions

Serveis transversals

Farmacologia Clínica

Metge

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Farmacologia clínica

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.