Sra. Belén Garcia Prats

Institucions de què forma part

Em dic Belén Garcia Prats i sóc graduada en Ciències Biomédiques i sóc tècnic de laboratori in vivo al grup Direccionament i Alliberament Farmacològic (DDT). Des de la meva incorporació al grup DDT i a la plataforma Validació Funcional i Recerca Preclínics (FVPR), m’he especialitzat en la realització d’assajos in vivo en models murins, amb més d'un any d'experiència en la realització d'assajos de creixement tumoral, biodistribució i eficàcia entre altres.

Curriculum

El meu nom és Belén Garcia Prats i soc graduada en Ciències Biomèdiques per la Universitat de Barcelona. L’any 2020 vaig finalitzar un màster en Biotecnologia Molecular, en la mateixa universitat. La meua formació acadèmica m’ha permès estar familiaritzada amb les diferents àrees de recerca, fent possible el meu treball dins d'aquest sector que tant m'apassiona.

La meua experiència prèvia encompassa des de treballar en un laboratori d’anàlisis clíniques, on realitzava determinacions immunològiques i bioquímiques en mostres de pacients, fins a formar part d’un grup de recerca bàsica, on treballava amb cultius cel·lulars per a l’estudi de la diabetis mellitus tipus 2.

Actualment, soc tècnic de laboratori in vivo en el grup Direccionament i Alliberament Farmacològic (DDT) al VHIR. Tinc més d’un any d'experiència en treballs amb models oncològics murins i en la realització d’assajos de toxicitat, biodistribució i eficàcia per al testat preclínic de productes, sota el paraigües del sistema de qualitat ISO9000.
Belén Garcia Prats

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Bioquímica Clínica, Vehiculització de Fàrmacs i Teràpia

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.