Sra. Beatriz Blasco Pérez

Institucions de què forma part

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de Comunicació

Formo part de la Unitat de Comunicació del VHIR des del 2020, on col·laboro per fer arribar la recerca a la societat. El meu objectiu és que la ciència no quedi només dins un laboratori, sinó que sigui accessible per a tothom.

Curriculum

Tot i ser graduada en Ciències Biomèdiques, en els últims anys he fet un canvi de rumb laboral cap a la comunicació. Sense perdre, això sí, el meu perfil científic. He treballat en divulgació en un museu de ciència i en comunicació corporativa en el camp de la salut i les ciències de la vida a Biocat, el BarcelonaBeta Brain Research Center i, ara, al VHIR.
Entre les meves principals funcions està la redacció de notes de premsa i de continguts institucionals per a públic extern i intern, el contacte amb mitjans de comunicació, la creació de continguts audiovisuals (fotografia i vídeo) i la gestió de xarxes socials.

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de Comunicació

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.