Sra. Beatriz Blasco Pérez

Institucions de què forma part

Formo part de la Unitat de Comunicació del VHIR des del 2020, on col·laboro per fer arribar la recerca a la societat. El meu objectiu és que la ciència no quedi només dins un laboratori, sinó que sigui accessible per a tothom.

Curriculum

Tot i ser graduada en Ciències Biomèdiques, en els últims anys he fet un canvi de rumb laboral cap a la comunicació. Sense perdre, això sí, el meu perfil científic. He treballat en divulgació en un museu de ciència i en comunicació corporativa en el camp de la salut i les ciències de la vida a Biocat, el BarcelonaBeta Brain Research Center i, ara, al VHIR.
Entre les meves principals funcions està la redacció de notes de premsa i de continguts institucionals per a públic extern i intern, el contacte amb mitjans de comunicació, la creació de continguts audiovisuals (fotografia i vídeo) i la gestió de xarxes socials.
Beatriz Blasco Pérez

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic/a Grau Superior

Unitat de Comunicació

Direcció de Comunicació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.