Sra. Aroa Silgado Gimenez

Institucions de què forma part

Sóc investigadora postdoctoral a la unitat de Salut Internacional del grup de Microbiologia del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)

Curriculum

Sóc graduada en Biologia per la Universitat de Girona. Vaig ampliar els meus estudis amb el màster en microbiologia per la Universitat Autònoma de Madrid. El 2018 vaig començar la meva carrera investigadora, la qual va culminar amb el títol de Doctora en Microbiologia per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2022.
La meva trajectòria investigadora se centra en l'estudi de diferents paràsits que causen diverses malalties en humans, principalment Trypanosoma cruzi i Leishmania spp.
Aroa Silgado Gimenez

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a postdoctoral

Microbiologia

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.