Dr. Antonio San José Laporte

Institucions de què forma part

Hospital General

Geriatria

Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Especialista en Medicina Interna i Geriatria. Cap de Secció de Medicina Interna i Geriatria. Coordinador de la Unitat Hospitalària Pacient Agut Fràgil Hospital Vall d’Hebron-Hospital San Rafael. Coordinador de l’Equip de Suport Integral a la Complexitat Casernes-Vall d’Hebron. Professor Titular del Departament de Medicina de la UAB. Línies de recerca centrades en persones grans fràgils (utilització apropiada de medicaments, multimorbiditat, fragilitat...).

Curriculum
Soc metge internista i geriatra de l’Hospital Vall d’Hebron i de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Porto a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron des que vaig finalitzar la meva formació MIR. He fet activitat assistencial i de coordinació tant a nivell d’urgències, hospitalització, ambulatòria i domiciliària i cada vegada més orientada a les persones grans fràgils i als pacients crònics complexos. 

Aquests anys he participat en molts projectes hospitalaris i territorials centrats en aquests col·lectius de pacients sempre amb una aproximació integral, interdisciplinari, transversal i territorial. 

M’agrada molt la formació i interacció amb els estudiants de medicina i els metges residents, durant més de 20 anys vaig ser el responsable hospitalari dels metges residents de família de l’hospital i actualment estic molt centrat en la formació en geriatria dels estudiants de medicina i dels residents de geriatria i família.


Antonio San José Laporte

Institucions

Hospital General

Geriatria

Vall Hebron Institut de Recerca

Malalties sistèmiques

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.