Sr. Antonio González González

Institucions de què forma part

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Direcció Assistencial

Cap de Secció

Soc el Cap d'Admissions de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats del Vall d'Hebron. La meva missió és organitzar els Serveis d'Admissions, Admissions d'Urgències, les administratives d'hospitalització i secretàries del servei.

Curriculum

Vaig començar a treballar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron l'any 1989, com auxiliar administratiu, a l'antic arxiu. Sempre he desenvolupat la meva feina a l'hospital de Traumatologia. L'any 2003, la Direcció de l'Hospital em va oferir la possibilitat d'assumir el càrrec de Cap d'Admissions i administratives assistencials, cosa que faig des d'aleshores. A més, l'any 2015, em van demanar que portés també la gestió administrativa de les Consultes Externes de l'hospital, cosa que he fet fins fa uns mesos. Soc llicenciat en Geografia i Història i actualment depenc de la Coordinació de la Gestió de Fluxes.
Antonio González González

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Direcció Assistencial

Cap de Secció

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.