Dra. Anna Ruano López

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia

Metge/ssa

Sóc metgessa especialista en Ginecologia i Obstetrícia, i formo part de la Unitat d’Endoscòpia Ginecològica a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. L’activitat assistencial de la nostra unitat se centra en l’atenció a les pacients amb patologia ginecològica benigna, i realitzem cirurgia laparoscòpica i histeroscòpica. A més, sóc membre del Comitè multidisciplinari d’Endometriosi de l'hospital i realitzo les ecografies ginecològiques a les pacients amb aquesta patologia.

Curriculum

Vaig cursar els estudis de medicina a la Universitat de Barcelona (2006-2012), i vaig finalitzar l’especialització via MIR a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron al 2017. Posteriorment vaig cursar el Màster en Endoscòpia Ginecològica de la UAB (2017-2018). Al 2019 vaig realitzar una estada formativa amb el professor S. Guerriero a l’Hospital de Cagliari sobre ecografia de l'endometriosi profunda.
He cursat el Màster en Metodologia de la Investigació en Ciències de la Salut a la UAB (2018-2022) i formo part del Grup de Recerca Biomèdica en Ginecologia de l’Institut de Recerca (VHIR). Actualment estic cursant el doctorat amb un projecte de tesi relacionat amb el diagnòstic de la endometriosi.
Sóc professora associada clínica a la UAB, i docent i tutora en el Màster en Endoscòpia Ginecològica (UAB).
Anna Ruano López

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Recerca biomèdica en ginecologia

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.