Dra. Angela Quintana Vega

Institucions de què forma part

Vall Hebron Institut d'Oncologia

Investigador Translacional

Sóc coordinadora d'assaigs clínics d'immunoteràpia amb pembrolizumab a la Unitat de Mama, així com estudiant de doctorat de medicina translacional per a un projecte d'immunoteràpia en càncer de mama triple negatiu.

Curriculum

Vaig estudiar Bioquímica a la Universitat de Salamanca i després vaig fer un postgrau a Los Ángeles en ciència aplicada a la indústria farmacèutica.
Després de diverses experiències en empreses farmacèutiques (Novartis Diagnostics i Genentech a San Francisco i Grifols a Barcelona), ara treballo al VHIO com a coordinadora i estudiant de doctorat per a projectes d'immunoteràpia en càncer de mama triple negatiu.
Angela Quintana Vega

Institucions

Vall Hebron Institut d'Oncologia

Investigador Translacional

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.