Dr. Alexis Rodriguez Gallego

Institucions de què forma part

Sóc metge especialista en Farmacologia Clínica i màster en Bioètica i Dret. Desenvolupo la meva activitat professional principal al VHIR com a membre del Comitè d'Ètica d'Investigació amb medicaments (CEIm) de l'Hospital.

Curriculum

En finalitzar la residència (2006) vaig treballar al Servei de Psiquiatria donant suport a la realització d'assaigs clínics i fent la seva monitorització. Des del 2007 sóc membre del CEIm de l'Hospital i formador de residents de Farmacologia Clínica. Sóc professor asociat del Departament de Farmacologia, Terapèutica i Toxicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, i participo com a docent als màsters de recerca i de BPC del VHIR.

Actualment sóc membre del Grup de Coordinació d'Assaigs Clínics de l'AEMPS i de l'Òrgan de Govern del Codi de Conducta regulador del tractament de dades personals en l'àmbit dels assaigs clínics de Farmaindustria. Sóc membre de la Junta Directiva de l'Associació Nacional de Comitès d'Ètica de la investigació (ANCEI) i de l'Associació Espanyola de Malaltia Falciforme (ASAFE). També sóc vocal del CEIm de l'Hospital Arnau de Vilanova i del CEIm del Consorci Sanitari del Maresme. He sigut membre del Expert Group on Clinical Trials de la Comissió Europea i de diversos grups de treball de l'AEMPS en relació a diversos aspectes relacionats amb la regulació d'estudis amb medicaments.
Alexis Rodriguez Gallego

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic/a Superior Recerca

Direcció d'Estratègia Externa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.