Sr. Alberto Zarco Alcocer

Institucions de què forma part

Sóc Tècnic Superior en Administració de Sistemes Informàtics amb molta experiència en el sector de salut, especialment en l'apartat informàtic i noves tecnologies. El meu interès personal i les ganes d'evolucionar i adaptar-me al món tecnològic m'han dut a complementar la meva formació amb diverses certificacions de Microsoft, PRINCE2 i un postgrau en Programació i Desenvolupament. Actualment, desenvolupo la meva activitat com a Project Manager de la Unitat de IT del Vall d'Hebron Institut de Recerca(VHIR).

Curriculum

Des de febrer de 2015 sóc Project Manager de la Unitat de IT del Vall d'Hebron Institut de Recerca(VHIR).

Prèviament, m'he dedicat al desenvolupament i implementació d'aplicacions per a diferents entitats, la gran majoria de l'àmbit de la salut.

Formació:
L'any 2004 em vaig graduar en un Cicle Formatiu de Grau Superior d'Administració de Sistemes Informàtics.

La meva experiència professional en el sector de les tecnologies m'ha fet complementar durant aquests anys la meva formació oficial amb altres cursos propis, actualment tinc al cap noves formacions que em puguin fer evolucionar tant personalment com professionalment.
Alberto Zarco Alcocer

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic/a Grau Superior

IT / Sistemes d'Informació

Àrea de Qualitat i Transformació Digital

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.