Sra. Alba Parra Martínez

Institucions de què forma part

Sóc biòloga i tècnic de laboratori amb Màster en Microbiologia Avançada. Apassionada per la microbiologia, immunologia i les immunodeficiències primàries. Actualment, desenvolupo la meva activitat com a tècnic superior de laboratori al grup de recerca “Infecció en el Pacient Pediàtric Immunodeprimit”.

Curriculum

Em vaig incorporar al grup de recerca d'Infecció en el pacient pediàtric immunodeprimit a finals del 2019, on segueixo actualment.

Activitat

La meva activitat dins del grup de recerca és molt variada. Des de desenvolupar tècniques avançades tant moleculars com de cultius cel·lulars, per la confirmació de la patogenicitat de les mutacions trobades pel diagnòstic d'immunodeficiències primàries (IDP), la gestió de les mostres de pacients amb IDP, registre dels pacients, fins a la participació en projectes d'investigació nacionals i internacionals.

Formació acadèmica

La meva formació comença amb la graduació com a Tècnic de Laboratori pel Diagnòstic Clínic el 2012. Graduada posteriorment en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2018. El 2019 vaig realitzar un Màster en Microbiologia Avançada amb especialització en Microbiologia Sanitària. Durant la meva estada professional al grup de recerca d’Infecció en el pacient pediàtric immunodeprimit del VHIR he realitzat diferents cursos i he assistit a diversos congressos per tal d'especialitzar-me en el camp de les immunodeficiències primàries, camp en el qual treballo actualment; XII Jornada Tècnica de la Societat Catalana d'Immunologia (Barcelona 2019) Curs d’Immunodeficiències Primàries (Barcelona 2020), 19th Biennial Meeting of the European Society for Immunodeficiencies (2020).
Alba Parra Martínez

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Infecció i immunitat al pacient pediàtric

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.