Dra. Alba de Pablo García-Cuenca

Institucions de què forma part

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Maxil·lofacial i Oral

Metge/ssa

Sóc Metgessa Adjunta Especialista en Cirurgia Oral i Maxil·lofacial, Servei al qual em vaig incorporar des de 2013 quan vaig acabar la residència MIR en aquest mateix Hospital.  La meva subespecialitat és l'Oncologia de Cap i Coll i la Cirurgia Reconstructiva, àrees en les quals tinc un gran interès i formen part de la meva activitat assistencial diària. 

Curriculum

Des del 2013 em vaig incorporar al Servei de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. 

Actualment, formo part de la Unitat d'Oncologia i Reconstrucció del nostre Servei, i al costat d'altres professionals formo part del Comitè d'Oncologia de Cirurgia Maxil·lofacial. 

 

Donada la meva dedicació a l'Oncologia i Reconstrucció, he completat la meva formació en aquestes àrees en múltiples centres Internacionals. 

 

El 2016 vaig realitzar un Fellowship Clínic d'un any en microcirurgia Reconstructiva en Chang GungMemorial Hospital a Taiwan, centre de referència mundial en cirurgia reconstructiva. En aquest centre vaig realitzar també un Màster en microcirurgia Reconstructiva per la Universitat de Chang Gung. 

 

La meva formació en Oncologia inclou diverses rotacions per centres pioners en Oncologia de Cap i Coll, com el Memorial Sloan Kettering Cancer Center a Nova York o el MD Anderson Cancer Center a Houston, on vaig completar una estada de dos mesos com a part del Global En línia Fellowshipin Head and Neck Surgery and Oncology que vaig realitzar en 2015-2017.

 

Des de 2018 sóc Fellow of the European Board of Oral and Maxillofacial Surgery.
Alba de Pablo García-Cuenca

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Maxil·lofacial i Oral

Metge/ssa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.