Sra. Aina Tellez Ribera

Institucions de què forma part

Administrativa especialista en Gestió Sanitària i Preclínica. Soc una persona organitzada, rigorosa i autoexigent que sempre està disposta a continuar formant-se per tal de poder créixer com a professional i com a persona. Em considero una persona polivalent a l'hora de treballar, ja que m'adapto les necessitats derivades del moment i m'agrada implicar-me i porta a terme la meva feina satisfactòriament.

Curriculum

Experiència
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Administrativa
Gener de 2023 - Present
Administrativa de la Unitat de Cirurgia Experimental (ESU) de l'Institut de Recerca de l'Hospital Vall d'Hebron (VHIR).
Encarregada de la facturació de la unitat, assessorament i atenció als investigadors, gestionar la documentació administrativa relacionada amb els certificats de qualitat ISO 9001, AAALAC, gestió de les compres, control d'agenda i calendari dels quiròfans, report de dades estadístiques del funcionament i usos dels quiròfans.
Grup CreuBlanca
Administrativa
maig de 2021 - maig de 2022
Programació i supervisió de les agendes dels diferents Doctors o de les proves mèdiques. Atenció presencial i telefònica dels pacients, arxiu i classificació de les històries clíniques. Facturació en línia de les diferents mútues mèdiques, revisió i control de factures.
Atento Operadora telefònica
juny de 2020 - maig de 2021
Gestió de Back office per a nous subministraments d'electricitat per a empreses i particulars. Les principals funcions són: actualització de base de dades, anàlisi i viabilitat de projectes, redacció i tramitació del correu electrònic, classificació i arxiu de documents, generar i remetre
duplicats de factures, resolució d'incidències relacionades amb el cobrament i l'atenció telefònica per a consultes sobre facturació.
Ajuntament de Barcelona
Administrativa a l'Institut de Cultura de Barcelona
Juny de 2019 - març de 2020
Les principals funcions a desenvolupar en la secretaria tècnica de l'Institut de Cultura de Barcelona són la gestió de dades reportades pels diferents equipaments culturals de la ciutat de Barcelona, la introducció i verificació d'aquests, així com la seva posterior anàlisi. També
donem suport a la direcció del centre en temes estratègics i de gestió transversal, portant a terme tasques com la gestió de les queixes, reclamacions i suggeriments de la ciutadania sota la regulació de la Norma ISO 9001 i ISO 14001.
Educació
INS Escola del Treball
Formació Professional Grau Superior, Administració i finances · (2018 - 2020)
CFA CanBatllo
Prova accés Grau Superior · (2017 - 2018)
Aina Tellez Ribera

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Administratiu/va

Unitat de Cirurgia Experimental (ESU)

Core Facilities Preclínics

Àrea de Core Facilities

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.