Sra. Aina Tellez Ribera

Institucions de què forma part

Soc administrativa especialitzada en gestió Sanitària i Preclínica. Actualment, estic treballant a la Unitat de Cirurgia Experimental del VHIR la qual està vinculada a l'ús d'animals de Laboratori. Estic implicada en poder oferir el millor suport al personal Investigador per tal que puguin portar a terme la seva feina. El meu objectiu és formar-me i continuar creixent tant en l'àmbit professional com personal per poder contribuir a la millora de la gestió sanitària i a la recerca en Salut.

Curriculum

L'any 2020 finalitzo els meus estudis en Administració i Finances, cursats en INS Escola del Treball i continuo col·laborant amb institucions educatives per tal de fomentar l'educació DUAL en l'àmbit de l'FP.

En aquell moment, decideixo encara el meu futur professional en la gestió Sanitària / Clínica i començo a treballar en el Centre Sanitari CreuBlanca com a administrativa. Allà començo a descobrir i aprendre quines són les necessitats que té el sistema sanitari, administrativament parlant, i que és el que jo puc aportar.

Des de 2023 formo part de la Unitat de Cirurgia experimental (ESU) del VHIR, com a administrativa. Aquí la meva projecció professional a crescut exponencialment, ja que també treballo en la Gestió de la investigació Preclínica sota les directrius dels certificats de qualitat ISO 9001 i AAALAC. Aquest fet implica un grau molt alt de la professionalització de la meva feina i un compromís amb l'excel·lència administrativa.

Actualment, estic cursant l'acreditació de manipulació d'animals de Laboratori (a+b+c) per tal de tenir una visió més ampla i professionalitzada de la meva feina, i poder aportar així més coneixement des d'un punt de vista més científic.

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Administratiu/va

Unitat de Cirurgia Experimental (ESU)

Core Facilities Preclíniques

Direcció d'Estratègia Externa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.