Sra. Aina Aguiló Cucurull

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Immunologia

Tècnic Especialista

Sóc tècnic de laboratori des de l'any 1999. Del 2002 fins al 2006 vaig estar en diferents departaments del laboratori d'urgències. Del 2006-2008 en el laboratori de Matabolopaties. Des del 2009 estic treballant al laboratori d'immunologia. Durant 9 anys he estat fent cultius cel·lulars a immunologia cel·lular fent tècniques funcionals i recentment al laboratori d'immunogenètica des de l'any 2017 per l'estudi i la recerca de les immunodeficiències primàries.

Curriculum

Des de 1997, sóc Tècnic Superior en Anàlisis i Control (Laboratori Químic) Des de 1999, sóc Tècnic Superior en Diagnòstic Clínic. El 2003 em vaig diplomar en Podologia. Des de l'any 1999, he treballat a diferents Laboratoris d'ABS de l'ICS. L'any 2002, vaig començar a l'HUVH, als laboratoris dels Serveis Centrals, com a corretorn, en diferents àrees com hematologia d'adults i pediàtrica, Coagulació, Bioquimica, Immunoproteïnes... Des de l'any 2006 fins al 2009 vaig estar al Laboratori de Metabolopaties, fent determinació d'aminoàcids i d'àcids orgànics per cromatografia i els inicis de Biologia Molecular pel diagnòstic de malalties metabòliques. Des del 2009, estic treballant al Servei d´Immunologia Diagnòstica. Durant 8 anys he estat a Immunologia Cel·lular realitzant cultius cel·luras, proves funcionals, citometria de fluxe, tècniques d'ELISA i tincions intracel·lulars pel diagnòstic d'immunodeficiències primàries (IDP). Actualment, des del 2017, estic a l'àrea d'immunogenètica pel diagnòstic genètic d'IDP i la confirmació funcional de les mutacions detectades. Sóc auditora interna dels Laboratoris dels serveis centrals de l'HUVH. Formo part del comitè de Tècnics de Laboratoris d'immunologia, constituït aquest 2019, amb el qual organitzem les Jornades Tècniques de la Societat Catalana d'Immunologia, que cada any se celebra.
Aina Aguiló Cucurull

Institucions

Serveis transversals

Immunologia

Tècnic Especialista

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Immunologia translacional

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.