Dra. Adriana Agell Sogbe

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cirurgia Maxil·lofacial Pediàtrica

Metge/ssa

Sóc Odontòloga Especialista en Ortodòncia, Ortopèdia Dentofacial i Ortodòncia Prequirúrgica. La meva activitat a l'Hospital comença per la necessitat d'ortodòncia en pacients amb Diferències Facials, desenvolupant l'àrea d'Ortopèdia PreQuirúrgica en Bebès amb Fissura Labiopalatina dins de la Unitat de Cirurgia Maxil·lofacial Pediàtrica. Actualment, estem en la creació d'un programa que ens permeti oferir ortopèdia i ortodòncia als pacients amb anomalies craniofacials en totes les etapes del seu tractament.

Curriculum

Llicenciada en Odontologia el 2003 i Màster d'Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial el 2008 a la Universitat Central de Veneçuela, sent docent durant 8 anys en la mateixa institució. A l'Hospital Sant Joan de Déu de Caracas, Veneçuela, vaig treballar com Ortodoncista durant 6 anys, especialment en l'atenció de pacients amb Fissures Facials.

Postgrau de Gestió i Direcció de Clíniques Dentals a la Universitat de Barcelona el 2015 i Títol d'Expert en Cirurgia Ortognàtica i Ortodòncia PreQuirúgica en la Universitat Internacional de Catalunya en 2017.

Vaig començar en 2016 com a assessora del programa d'Ortopèdia Prequirúrgica per al Bebè amb Fissura Labiopalatina de la Unitat de Cirurgia Maxil·lofacial Pediàtrica.

Des d'abril de 2018 sóc Ortodoncista de la Unitat de Cirurgia Maxil·lofacial Pediàtrica i actualment em trobo desenvolupant un programa d'Ortodòncia per a pacients amb Diferències Facials.

Sóc Membre de la Societat Veneçolana d'Ortodòncia, Societat Espanyola d'Ortodòncia, Societat Espanyola de Fissures Facials.

A part de treballar en el sector privat com ortodoncista, realitzo cooperació humanitària internacional amb Operation Smile Internacional, Operation Smile Morocco i Smile Train.

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cirurgia Maxil·lofacial Pediàtrica

Metge/ssa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.