Sr. Adrià Molero Valenzuela

Institucions de què forma part

Sóc investigador predoctoral del grup de recerca Càncer i Malalties Hematològiques infantils i concretament treballo en el desenvolupament de teràpies basades en RNA per al tractament de l'Hepatoblastoma, el tumor hepàtic més comú en l'edat infantil i adolescència.

Curriculum

Em vaig graduar en Biologia a la Universitat de Barcelona (UB) realitzant el treball de fi de grau al Departament de Càncer Hereditari de l'IDIBELL i després vaig cursar el màster de Biomedicina, també a la UB, on vaig realitzar el treball de fi de màster al laboratori de Biologia Molecular en Càncer de la facultat de Medicina de Bellvitge. Actualment, estic començant el Doctorat en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina.
Adrià Molero Valenzuela

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Càncer i malalties hematològiques infantils

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.