Sr. Adrià Almar

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Enginyer

Soc Adrià Almar, enginyer de processos amb experiència en consultoria IT, project manager i product owner. El meu enfocament se centra en el pacient i en facilitar l'activitat assistencial al professional.

Curriculum

Experiència:

Formo part de Vall d’Hebron des que em vaig incorporar el 2020 com a Enginyer de Processos de la Direcció de Processos, Qualitat i Innovació.
Acumulo més de 12 anys d’experiència en empreses privades de diversos sectors com a project manager, product owner i consultor.

Formació:

Enginyer industrial per la UPC a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona amb Erasmus al Politecnico di Milano.
A més, he ampliat la meva formació contínuament cursant cursos i postgraus en metodologies de gestió de projectes PMP (La Salle URL), metodologies àgils (La Salle URL) i Lean (UPC – Instituto Lean).
Adrià Almar

Institucions

Serveis transversals

Enginyer

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.