Hospitalització per a Infants i Adolescents

Des de Vall d’Hebron treballem perquè els infants i els adolescents tinguin una estada hospitalària més agradable i es recuperin abans. Descobriu com cuidem dels nens i nenes i com és el seu dia a dia a l’hospital.

Infant al llit

Abans de l'ingrés

Els infants i els adolescents que visiten l’hospital venen derivats pel seu equip mèdic d’atenció primària. Us expliquem en quins casos podeu venir directament a l’Hospital Infantil i com arribar al recinte.

Durant l'ingrés

Resoleu tots els dubtes sobre l’atenció que reben els infants i els adolescents a l’hospital. Us expliquem a quina hora mengen, com és la relació amb l’equip assistencial, si poden rebre visites o què són les unitats de cures intensives.

Activitats durant l’ingrés

L’hospital ofereix activitats formatives i lúdiques per als infants i els adolescents hospitalitzats. Milloren el seu estat d’ànim i la seva qualitat de vida. Us expliquem com és l’estada dels petits i petites a l’hospital.

Després de l'ingrés

És l’hora d’organitzar la tornada a casa. Abans de marxar, haureu de comentar informació important amb l’equip assistencial. Coneixeu el procés de l’alta i quina documentació rebreu.

Com informar els infants i els adolescents

És molt important que els infants i adolescents entenguin què és l’hospital, per què han d’estar aquí i com els tractarà l’equip assistencial. Se sentiran més tranquils i segurs, fet que és positiu per a la seva recuperació. Us ajudem a donar-los tota aquesta informació.

Passadís de l'Hospital Infantil

Petits i petites coneixen l’hospital

Presentem l’hospital i l’equip assistencial als més petits i petites. Amb aquest conte entendran què significa estar malalt o malalta i com l’hospital els ajudarà a curar-se.

Veure el contingut per infants
Adolescent activitat

Adolescents

Responem als principals dubtes i preguntes que plantegen els i les adolescents sobre el seu pas per l’hospital.

Veure el contingut per adolescents

Altres serveis per a infants i adolescents

Davant d’urgències o cirurgies programades, el procediment d’hospitalització és diferent. Consulta altres serveis que ofereix el Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus per a infants i adolescents.

Bebè a urgències

Urgències per a Infants i Adolescents

L’Hospital Infantil ofereix un Servei d’Urgències Pediàtriques. Coneix quines són les passes a seguir si necessiteu que un infant o adolescent rebi atenció urgent i quin és el funcionament del servei.

Anar a urgències pediàtriques
Pacient infantil cirurgia

Cirurgia Major Ambulatòria per a Infants i Adolescents

La cirurgia sense ingrés permet a l’infant o l’adolescent tornar al seu domicili el mateix dia de l’operació. Us expliquem quin serà el procés des de la vostra arribada fins al moment de l’alta i la recuperació a casa.

Anar a cirurgia major ambulatòria pediàtrica

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.