Sra. Anna Feliu Prius

Institucions de què forma part

Investigadora predoctoral i gestora de projectes al Grup de recerca en Malalties hepàtiques. La meva recerca es basa en la vinculació a l’atenció mèdica i el seguiment per telemedicina de les persones amb infecció crònica pel virus de l’hepatitis B, D i C.

Curriculum

Soc graduada en Bioquímica i biologia molecular per la Universitat Rovira i Virgili, i especialitzada en Anàlisi Forense a la Universitat del País Basc. La meva formació universitària es va complementar en dos laboratoris de recerca bàsica, primer a la Unitat de recerca en lípids i arterioesclerosi (URLA) de l’Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) investigant sobre la miocardiopatia diabètica, i després al Grup de recerca en genètica forense BIOMICs del Centre d’Investigació Lascaray ikergunea, investigant sobre la genètica de la mort sobtada i les agressions sexuals.
Vaig començar a treballar a l’hospital com a administrativa-recepcionista a la Unitat de Suport a la Investigació Clínica (USIC), unitat que dona suport assistencial a més de 300 assajos clínics. Allí també vaig ser coordinadora d’assajos clínics de vacunes contra la Covid-19. Actualment, desenvolupo la meva tasca a l’equip d’hepatitis víriques, per una banda, promovent l’accés a l’atenció especialitzada d’aquelles persones amb hepatitis B, D i C, i per l’altra, incrementant la seva adherència al seguiment i tractament mitjançant la plataforma de telemedicina Nora Bio.
Anna Feliu Prius

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.