Sra. Ariana Bullich Martín

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Direcció de Recursos Humans

Tècnic Especialista

La meva trajectòria professional en l’àmbit dels Recursos Humans comença l’any 2011 al sector sanitari i més tard a diverses empreses internacionals del sector de retail. Durant els últims 6 anys he desenvolupat la meva carrera professional al Regne Unit on m’he dedicat a la gestió dels Recursos Humans, principalment a la selecció, la formació i al desenvolupament del talent amb l’objectiu d’abordar amb la màxima eficiència els reptes de les organitzacions de les quals he format part. Des de l’Octubre de 2021 formo part de l’equip de Formació i Desenvolupament l'HUVH, realitzant processos d’avaluació i selecció de comandaments i perfils específics. El meu objectiu és treballar de forma conjunta per a desenvolupar el potencial dels nostres professionals i equips, i acompanyar-los en processos de canvi. Em motiva promoure el talent de les persones en un entorn innovador i inclusiu, sent per mi una font d'inspiració i aprenentatge continu.

Curriculum

Pel que fa a la meva formació, sóc llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb un Màster Oficial en Gestió dels Recursos Humans per la mateixa universitat. També tinc la certificació ACTP per la International Coaching Federation i formació per l’ ús d'eines específiques d'avaluació de competències i d'anàlisi de llocs de treball com són el PI (Predictive Index) i el PAPI (Personality and Preference Inventory): També estic certificada en comunicació i estils relacionals BRIDGE de l'Instituto de Comunicación.
Ariana Bullich Martín

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Recursos Humans

Tècnic Especialista

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.