Dr. Enric Castellet Feliu

Institucions de què forma part

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Cap de Secció

Sóc el responsable de la Unitat de Patologia del Genoll des de l'any 2010. Actualment, a la Unitat de Genoll realitzem tots els procediments quirúrgics que ofereixen una garantia contrastada al pacient. El ventall de tècniques quirúrgiques que oferim és molt ampli: patologia degenerativa de conservació i substitutiva (pròtesis de diferents tipus), recanvis protèsics complexos, patologia esportiva (lligament encreuat anterior, meniscal), patologia del cartílag i lesions traumàtiques greus.

Curriculum

Vaig estudiar a l’Hospital Clínic de Barcelona. Posteriorment, vaig cursar l'especialització com a MIR al Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de Vall d'Hebron. Des de l'any 2007 sóc el Cap de la Unitat de Genoll. L'any 1992 vaig llegir la meva tesi doctoral que va ser qualificada Excel·lent "Cum Laude". Des de l'any 2005 fins a l'actualitat sóc professor Associat de la Universitat Autònoma. Sóc tutor de residents des de l'any 2001 i he format part de la Comissió de Docència de l'Hospital Vall d'Hebron. He estat membre de la Subcomissió de malaltia tromboembòlica del nostre hospital. He format part de l'organització de més de 20 cursos en relació a l'especialitat i he estat autor d’unes 150 comunicacions orals a diversos congressos. He realitzat una cinquantena de publicacions en diferents àmbits nacionals i internacionals. He participat en una vintena d'assaigs clínics internacionals. Formo part de diverses societats de les quals en vull destacar l'European Knee Associates (EKA), l'European Society Sport and Knee Surgery (ESSKA) i actualment sóc el vicepresident de la Sociedad Española de la Rodilla (SEROD).
Enric Castellet Feliu

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Cap de Secció

Vall Hebron Institut de Recerca

Cirurgia reconstructiva de l'aparell locomotor

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.