Sr. Wifred Llopis Miró

Institutions of which it is part

General Hospital

Strokes and Cerebral Haemodynamics

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Physical Medicine and Rehabilitation

Physiotherapist

Sóc fisioterapeuta col·legiat número 7972 amb molta experiència en l'àmbit geriàtric, sobretot en pacients afectats per malalties neuro-degeneratives. La meva passió per la salut física i mental, la evolució personal constant i el contacte directe amb el pacient em va dur a la fisioteràpia neurològica. Actualment desenvolupo la meva activitat com fisioterapeuta a l'àrea d'Ictus, Geriatria i Neurologia.

Curriculum

Experiència laboral:
Des del 2017 sóc fisioterapeuta a l’àrea d’Ictus i Neurologia de l’Hospital, tot i que vaig començar a treballar a Vall Hebron l’agost del 2015 a l’àrea de Traumatologia. Posteriorment vaig continuar la meva trajectòria professional al Parc Sanitari Pere Virgili fins l’octubre del 2016. En aquest període també vaig desenvolupar les meves tasques a l’àrea de Neurologia durant el setembre 2015 i 2016, i a l’àrea de Lesionats Medul·lars el Juny 2016.
A continuació vaig seguir adquirint experiència al CAP Horta en el període de Novembre 2016 a Març 2017. Moment en el qual, a partir de l’Abril 2017, la meva progressió laboral tornà al lloc d’origen treballant fins a l’actualitat a l’Àrea de Neurologia i a la de Lesions Cerebrals a l’unitat d’Ictus. Amb una estada transitòria per l’Àrea d’Hospital de Dia el maig del 2017.
Formació:
La meva formació com a fisioterapeuta comença l’any 2004 i el meu interés en seguir-me formant m’ha dut a fer diverses formacions. El 2009 vaig acabar un postgrau en Fisioteràpia i regeneració en parts toves, l’any 2010 vaig realitzar el curs Monogràfic de genoll i espatlla, el 2011 vaig acabar el postgrau en Osteopatia energética (Mètode Poyet) i l’any 2012 vaig finalitzar el curs en Tècniques miotensives i manipulatives de columna i pelvis.
Wifred Llopis Miró

Institutions

General Hospital

Strokes and Cerebral Haemodynamics

Traumatology, Rehabilitation and Burns Hospital

Physical Medicine and Rehabilitation

Physiotherapist

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.