Guia per al voluntariat

Què diuen els voluntaris i les voluntàries

Les diverses entitats i associacions de voluntaris i voluntàries et proporcionen el seu testimoni perquè coneguis de primera mà com és participar en un voluntariat a l’Hospital Vall d’Hebron.

Voluntaria amb infant

Marta Allué

Volunteer  Kreamics

“Quan sobrevius a un accident amb cremades creus que ets l’única, que ara seràs diferent. I ho vius sola, fins al dia en què les infermeres t’enllacen amb algú altre que ha viscut el mateix que tu… i et tranquil·litzes. Després, com a veterana, vaig anar descobrint el benefici d’una experiència terrible que, com a tal, implica un aprenentatge que calia compartir amb un igual. Per als cremats, la meva porta està oberta 24 hores per escoltar, per aconsellar i per resoldre dubtes. Perquè un cremat és un germà de pell amb el qual parlo un mateix idioma”. 

Magda Baró Callejas

Volunteer  Associació Malalts i Trasplantats Hepàtics de Catalunya

“El 22 de gener del 2009 vaig néixer per segona vegada, gràcies a la generositat d’una família que va donar el consentiment per a la donació dels òrgans (fetge) d’un ésser estimat. Des de feia anys m’agradava fer voluntariat i va ser en aquell moment que vaig trobar el meu. Per a mi la millor manera d’agrair la nova vida és donar suport a les persones que es troben en una situació similar a la que jo vaig viure. Amb el voluntariat, per molt que doni, sempre rebré molt més”.

Fran Cantó

Volunteer AFANOC

“El voluntariat que faig amb AFANOC a Oncologia Pediàtrica de l’Hospital Vall d'Hebron consisteix a donar suport als nens i nenes ingressats i les seves famílies, jugant amb ells i elles a la sala de jocs de què disposem o anant a les habitacions de la planta o de la Unitat de Transplantaments per estar amb ells i elles i permetre als pares i mares sortir una estona per al que necessitin”.

Luisa Vázquez

Volunteer  Associació Endavant Chic@s

"Soc pacient de dos càncers de mama i durant els meus processos m’he adonat que moltes dones estaven soles i jo havia tingut la sort d’estar acompanyada i amb eines per passar millor el procés de la malaltia. Aquesta va ser la clau perquè em fes voluntària, ajudar a fer que cap dona se sentís sola”.

Creation date: 12.12.2022, 15:28
Modification date: 18.12.2023, 13:54
Share it
Associació Lectura Fàcil Contingut revisat per l'Associació Lectura Fàcil

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.