Sr. Wifred Llopis Miró

Institutions of which it is part

Hospital General

Ictus y Hemodinámica Cerebral

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Medicina Física y Rehabilitación

Fisioterapeuta

Sóc fisioterapeuta col·legiat número 7972 amb molta experiència en l'àmbit geriàtric, sobretot en pacients afectats per malalties neuro-degeneratives. La meva passió per la salut física i mental, la evolució personal constant i el contacte directe amb el pacient em va dur a la fisioteràpia neurològica. Actualment desenvolupo la meva activitat com fisioterapeuta a l'àrea d'Ictus, Geriatria i Neurologia.

Curriculum

Experiència laboral:
Des del 2017 sóc fisioterapeuta a l’àrea d’Ictus i Neurologia de l’Hospital, tot i que vaig començar a treballar a Vall Hebron l’agost del 2015 a l’àrea de Traumatologia. Posteriorment, vaig continuar la meva trajectòria professional al Parc Sanitari Pere Virgili fins a l’octubre del 2016. En aquest període també vaig desenvolupar les meves tasques a l’àrea de Neurologia durant el setembre 2015 i 2016, i a l’àrea de Lesionats Medul·lars el juny 2016.
A continuació vaig seguir adquirint experiència al CAP Horta en el període de novembre 2016 a març 2017. Moment en el qual, a partir de l’abril 2017, la meva progressió laboral tornà al lloc d’origen treballant fins a l’actualitat a l’Àrea de Neurologia i a la de Lesions Cerebrals a la unitat d’Ictus. Amb una estada transitòria per l’Àrea d’Hospital de Dia el maig del 2017.
Formació:
La meva formació com a fisioterapeuta comença l’any 2004 i el meu interès en seguir-me formant m’ha dut a fer diverses formacions. El 2009 vaig acabar un postgrau en Fisioteràpia i regeneració en parts toves, l’any 2010 vaig realitzar el curs Monogràfic de genoll i espatlla, el 2011 vaig acabar el postgrau en Osteopatia energética (Mètode Poyet) i l’any 2012 vaig finalitzar el curs en Tècniques miotensives i manipulatives de columna i pelvis.
Wifred Llopis Miró

Instituciones

Hospital General

Ictus y Hemodinámica Cerebral

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Medicina Física y Rehabilitación

Fisioterapeuta

Notícies relacionades

Professionals

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.