Vall d'Hebron presenta la plataforma de simulació virtual SIMOONS a l'IMSH, el congrés internacional més important sobre simulació en l'àmbit sanitari

La presentació s'ha dut a terme en l'International Meeting on Simulation in Healthcare 2022 (IMSH) (Congrés Internacional sobre Simulació en Salut), organitzat per la Society for Simulation in Healthcare (SSH), el congrés més gran a escala internacional sobre simulació en l'àmbit sanitari.

18/01/2022

Professionals de Vall d'Hebron han presentat en el congrés més important del món de simulació en salut, que enguany s'ha celebrat a Los Ángeles, la plataforma SIMOONS (SerIous gaMe per a la formaciÓ Online amb Simulació). Aquesta plataforma, desenvolupada des del Vall d'Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada, està destinada a la formació en línia dels professionals sanitaris per mitjà de la simulació virtual. L'eina permet entrenar les habilitats no tècniques amb equips multidisciplinaris, a través de comunicació directa mitjançant la veu, la connexió remota de cada participant i que el docent pugui conduir el desenvolupament de l'escenari segons les decisions dels participants.

El Dr. Jordi Bañeras i Ignasi Maspons, coordinador i enginyer respectivament del Vall d’Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada, han assistit al congrés per presentar internacionalment l'eina creada des de la Direcció de Docència de l’Hospital. "El congrés ha estat una oportunitat immillorable per donar a conèixer mundialment la nostra plataforma, fruit de l'esforç d'un gran nombre de professionals de l'Hospital. Els assistents d'arreu del món que han provat la plataforma han explicat que és fàcilment aplicable, escalable i amb impacte en salut", diu el Dr. Jordi Bañeras.

Com explica Ignasi Maspons, el gran avantatge de la plataforma SIMOONS és que "només fa falta un ordinador amb connexió a internet perquè qualsevol professional sanitari pugui entrenar les habilitats no tècniques, sent la plataforma un punt de trobada accessible per a professionals de diferents països".

"Ha estat un honor donar a conèixer el SIMOONS a l'IMSH 2022. La bona rebuda dels assistents és un reconeixement a l'esforç dut a terme per part dels professionals de l'Hospital Vall d'Hebron", coincideixen el Dr. Jordi Bañeras i Ignasi Maspons.

Share it:

Notícies relacionades

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.